Tenim un ampli historial de projectes d’èxit implementats en diversos sectors.

Sector Detergència

Sector Plàstics

Sector Alimentació

Sector Químic

Sector Turístic

Projectes Industrials

Unitat de filtració dels efluents hidrolitzats
Mur vertical per a la depuració d’aigua residual
Unitat de separació de microplàstics
Unitat d’electrooxidació per al tractament d’aigües residuals

Bioreactor de membrana

Unitat DAF

Bioreactor de membrana anaeròbica

Unitat de tractament de fangs
Solar Foto Electro Fenton
Solar Foto Electro Fenton
Cel·la Electrocoagulació Electroflotació
Planta pilot d’aigües residuals

Projectes de R+D

regenera

Investigació de tecnologies innovadores per emmagatzemar de forma eficient i econòmica els excedents d’ER mitjançant el seu ús en processos industrials existents per a la producció de combustibles renovables

comunitataigua_regireu_ver
Solucions que permeten la regeneració d’aigües residuals urbanes i industrials per a la seva posterior reutilització que ofereixen avantatges competitius sobre la tecnologia actual i posicionen al sector de l’aigua a Catalunya entre els principals proveïdors mundials de tecnologia en aquest camp.
Novacell logo transparent
Fabricació de noves generacions de micro i nanopartícules de cel·lulosa per al seu ús en productes industrials estratègics per la obtenció de nanocelulosas que obriran el camí a la fabricació d’un ampli ventall d’innovadors productes fabricats amb una matèria primera renovable, com és l’eucaliptus, per substituir materials derivats del petroli i plàstics.
Hidaqua logo transparent
Demostreu un enfocament de gestió sostenible de l’aigua en indústries altament exigents en l’aigua, com la indústria de l’automoció de la UE, disminuint l’emissió de contaminants de la indústria (preservant així la qualitat dels masses naturals d’aigua) i per l’explotació de fonts d’aigua alternatives (preservant així la quantitat dels recursos naturals d’aigua potable).
Urwastech logo transparent
Desenvolupament d’un sistema per tractar les deixalles orgàniques urbans que conté la fracció resta, barrejats amb les aigües residuals urbanes. Hidroquimia va ser responsable del disseny i construcció de DA i MBR biològic, del funcionament del sistema i validació.
ITACA logo transparent
Recerca en tecnologies aplicades al tractament d’aigües residuals industrials i la reavaluació de residus generats pels diferents tractaments. Hidroquimia va ser responsable dels estudis de tractament d’aiguamolls artificials, d’oxidació avançada, biosorbentes i digestions anaeròbiques.
logo_ECOWAMA_v2_pref-M-01-1024x309
Desenvolupament d’un nou model ecoeficient per al tractament de l’aigua de la indústria de processament de superfícies de metall i plàstic. Hidroquimia va ser responsable de la integració de tecnologies i de la validació de la planta pilot.
Nawades logo transparent
Desenvolupament d’un sistema de membrana per a la dessalinització d’aigua de mar que no té amortiment orgànica i precipitació química. Hidroquimia va ser responsable de la integració de tecnologies i la validació de la planta pilot.
3R_2020 project logo
Desenvolupament de tecnologies per reciclar i recuperar certs fluxos de residus amb gran potencial i que la seva recuperació no és factible en aquest moment, transformant-los en recursos econòmicament viables. Hidroquimia va ser responsable del disseny i la construcció dels nutrients de recuperació de la planta pilot i de la validació de la planta pilot.
Demoware logo transparent
Superar les barreres que aturen l’adopció generalitzada de la reutilització de l’aigua en diferents sectors. Hidroquimia va ser responsable del disseny i la construcció del prototip de MBR, així com del funcionament del sistema.